Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 30-07-2014, 14.22 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de kruising van de Tractaatweg (N62) met de Hoofdweg (N61) en de Guido Gezellestraat is bij een aanrijding vanmiddag een vrachtwagen gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. Een bestelbusje kwam op het kruispunt in botsing met een betonwagen. De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Bij de aanrijding raakte de inzittende van het busje gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk is de Hoofdweg in de richting van Zaamslag dicht tussen de aansluiting met de Tractaatweg en de aansluiting met de Spuiweg. Hierdoor ontstaan flinke files op de Tractaatweg. De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (30-7-2014 om 15:48)
Weer een ongeluk op dit kruispunt. Wanneer gaat de provincie dit kruispunt eens aanpakken?
John (30-7-2014 om 15:44)
hmmm zou het dan misschien toch eens tijd worden om die stoplichten eens fatsoenlijk af te stellen?????????????
Mike (30-7-2014 om 15:00)
Gewoon blijven volhouden verantwoordelijke instantie's dat er niks mis is met de stoplichten afstelling, hoeveel ongelukken of erger doden moeten er vallen voor men echt iets gaat doen!!!! Welke egotripper moet er hier is aan de tand gevoeld of opzij geschoven worden, voor mij staat dit het zelfde als Russisch roulette. Raar hé de een heeft oranje terwijl het andere stoplicht al op groen springt. Dan vraag je volgens mij om ongelukken.
Marco (30-7-2014 om 14:52)
Is het gebeurt doordat er eentje net door rood reed? Zou me niets verbazen. Die lichten staan zo idioot strak afgesteld. Als er eentje op het gemak door oranje rijdt en iemand die op snelheid aankomt krijgt groen heb je het zo te pakken. Een vertraging van 2 seconden meer zou geen kwaad kunnen...
weggebruiker (30-7-2014 om 14:33)
mooi voorbeeld dat op die klote kruisingen in terneuzen de verkeerslichten TE kort afgesteld staan ga zo door Rijkswaterstaat goed bezig
Cookie-instellingen beheren