Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 30-07-2014, 14.22 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de kruising van de Tractaatweg (N62) met de Hoofdweg (N61) en de Guido Gezellestraat is bij een aanrijding vanmiddag een vrachtwagen gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. Een bestelbusje kwam op het kruispunt in botsing met een betonwagen. De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Bij de aanrijding raakte de inzittende van het busje gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk is de Hoofdweg in de richting van Zaamslag dicht tussen de aansluiting met de Tractaatweg en de aansluiting met de Spuiweg. Hierdoor ontstaan flinke files op de Tractaatweg. De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
slachtoffer (16-8-2014 om 23:31)
Aan iedereen.gebruik jullie gezonde verstand voordat jullie conclusies trekken. Feit is dat de stoplichten te kort stonden afgesteld. Maar kijk naar de foto's van de schade aan de bestelbus. De bus is geraakt op de linker rijbaan van het doorgaand verkeer richting Zaamslag,als je naar de impact kijkt aan de linker voorzijde kan iedereen wel zien dat dit met minimaal 70km/h gebeurt is.dat wil zeggen bijna volle damp door rood door de Beton mixer.dus al dat geouwehoer over optrekken van chauffeurs bij groen ,vol of leeg gaat hier niet op.
kees (2-8-2014 om 19:32)
De lichten staan veel en veel te kort afgesteld. Dat moet toch zeker 5 minuten minimaal worden. Bovendien als je een betonmixer van 50 ton op zijn kant krijg heeft dat busje toch wel erg hard gereden met zon kracht
Marco (2-8-2014 om 10:42)
Groen licht betekent niet dat je automatisch voorrang Hebt. Voorrang moet je krijgen en nooit nemen! Oh ja dit geld ook voor rechts komend verkeer. Gebruik je ogen!
Betonmixerchauffeur AG (1-8-2014 om 11:58)
Nog even een aanvulling, het berichtje heb ik doorgestuurd naar [email protected] Hopelijk doen ze er wat mee??????
Betonmixerchauffeur AG (1-8-2014 om 07:46)
Zoals eerder al gezegd ïedereen heeft hier wel een mening over", en idd weten wij dat deze lichten VEEL te SNEL staan afgesteld. Als wij met een geladen mixer groen licht krijgen vanaf de Guido Gazzellestraat richting Tractaatweg, zijn precies half op de kruising als het verkeer vanaf de brug groen krijgt, als iemand dan op de Linker baan rijdt en niet oplet zit die vol in de rechtflank. We krijgen dan ook regelmatig met een vingertje naar het voorhoof of een middelvinger omhoog, als zou je niet goed wijs zijn. Zelfs Ko van Schaijk kreeg na zijn eigen aanrijding geen gehoor bij RWS, dus heeft daar reclameren ook geen zin, 1 ding is zeker het is en blijft GOED OPLETTEN! OP ALLE KRUISINGEN OOK AL STAAN ER VERKEERSLICHTEN!
JV (1-8-2014 om 04:56)
Al diverse keren bij groen nog een vrachtauto voor me gehad op de kruising, dan maar even inhouden omdat ik nog niet veel snelheid had. Ik heb het ook gezien dat een truck naast me optrok bij groen, maar voordat die ook maar in beweging kwam al direkt oranje en dus rood terwijl de truck dan de kruising oprijdt. De lichten staan dus te kort op groen voor een vrachtauto om uberhaupt de kruising op te rijden, laat staan deze op tijd te ontruimen. Ook door oranje rijden wat normaal moet kunnen is zeker in geval van een rollende truck dus echt funest want dan komt er al kruisend verkeer aan. Hoe is het mogelijk dat hier zo vaak ongevallen gebeuren inclusief de voormalige wethouder van verkeer zelf??
Cookie-instellingen beheren