Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ramt gevel woning Hulst

Toegevoegd: 01-08-2014, 10.31 uur
Er ontstond behoorlijk wat schade. Er ontstond behoorlijk wat schade.
Er ontstond behoorlijk wat schade.
© Foto: Erwin de Jong
Door: Roland de Jong

HULST - In de Moastaertstraat in Hulst heeft een automobilist(e) donderdag aan het einde van de middag flink wat schade aangericht. Of er ook iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder rond 16.45 uur namelijk met zijn/haar voertuig tegen de voorgevel van een woning. Door de klap raakte het kozijn ontzet. De brandweer werd opgeroepen maar die zou niet meer ter plekke zijn geweest.

De auto is weggesleept door een takelbedrijf. Meer details zijn nog niet bekend.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
-
Ongeluk Hulst tijdens illegale rijles (01-08-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eddy (1-8-2014 om 18:45)
Inderdaad...gelukkig geen gewonden,het stel zal ook wel erg geschrokken zijn,..hopelijk een goede les voor beiden,...eerst een echte rijles is dan ook mijn advies aan de dame in kwestie.
Johny Leijs (1-8-2014 om 12:38)
Ik heb de knal gehoord. Daar hebben we nog bij het ongeval gekeken hier in Hulst. Volgens de buren is er gelukkig niemand gewond geraakt,de schade is wel groot: Het hele kozijn is eruit geramd en de auto liep zware schade op. Door de klap lekte uit de onderkant van de auto zelfs olie uit.