Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Kaspars Janovskis (30) vermist

Toegevoegd: 01-08-2014, 15.17 uur
De vermiste Kaspars Janovskis
De vermiste Kaspars Janovskis
© Foto: Politie Zeeland / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De uit Letland afkomstig Kaspars Janovskis wordt vermist. Hij is voor het laatst gezien in Middelburg.

De vermissing werd aan de politie gemeld nadat hij niet op zijn werk verscheen. Sinds zaterdag 26 juli ontbreekt van hem elk spoor. Kaspars is 30 jaar oud, 183 cm lang en heeft donkerblond haar. Hij rijdt op een fiets met gouden velgen.
 
Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (2-8-2014 om 15:18)
De laatst geplaatste foto op zijn facebook is afkomstig van de twitterpagina van Benz AMG. Deze foto is gemaakt op 8-2 door vermoedelijk een spotter van auto's. Deze foto is dus niet door Kaspars gemaakt ;) De tekst waarover gesproken wordt is in ieder geval duidelijk.
momo (2-8-2014 om 02:45)
Zijn facebook zegt veel.. foto die ia geplaatst op de 27ste en een tekst.. die erop ataat van de 27ste
Franky (2-8-2014 om 00:12)
Moet ik dan echt mijn eigen ex collega's de juiste weg wijzen? Sometimes you make the hardest decision in a split second and it is something that nobody undarstands but you, and what follows that, takes you on a jurney, in which you will do the things you thought you never will, push your self till the point, when pain will be nothing, but the state of your mijnd. Only then you will discover who you are and what is your place in this life. Text 1 dag na zijn verdwijning. Heb deze info al doorgespeeld aan de politie, maar met beetje simpel verder kijken hadden zij dit al lang na kunnen gaan. Ps. Zie zijn laatste foto, hij is iig niet in NL. Ps. hij is volwassen dus staat hooguit OVP gesignaleerd.
ikke (1-8-2014 om 16:21)
wat zonde van deze mooie knappe jongen, hopelijk snel ongedeerd terecht
Cookie-instellingen beheren