Politie zoekt verwarde man Haamstede

Toegevoegd: 01-08-2014, 17.08 uur - Update: 01-08-2014, 21.46 uur

Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - In de omgeving van Burgh-Haamstede zoekt de politie al sinds gisteren naar een verwarde man van 39 jaar oud.

De politie riep donderdag rond 14.50 uur op om uit te kijken naar de man nadat hij bij de A. van der Weijdeweg rond 13.15 uur schreeuwend fietsers had aangehouden. Rond 13.30 uur had hij op het strand de tas van een vrouw in brand gestoken.

Daarna werd er door de politie en de reddingsbrigade naar de man gezocht, maar dat leverde niets op. Vandaag wordt op nieuw voor de man gewaarschuwd. Vanochtend werd rond 11.15 uur weer een Burgernet-oproep verspreid om naar hem uit te kijken. Rond 14.50 uur werd die oproep weer ingetrokken. De man was toen nog niet gevonden. Even na 17.00 uur werd opnieuw een oproep verspreid. Vrijdagmiddag is ook met een politiehelikopter naar hem gezocht.

De man is circa 1.90 meter lang, heeft een gebruinde huid en donker bruin haar. Hij droeg een bruine cowboyhoed, een rood shirt en een blauw korte broek. Ook had hij een rugzak bij zich. De politie raad mensen aan om de man niet zelf te benaderen maar 112 te bellen als ze hem zien.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Verwarde man Haamstede gevonden (01-08-2014)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750