Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verwarde man Haamstede gevonden

Toegevoegd: 01-08-2014, 21.34 uur - Update: 01-08-2014, 21.44 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De verwarde man waarnaar sinds donderdag op Schouwen-Duiveland werd gezocht is gevonden. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De politie riep donderdag rond 14.50 uur op om uit te kijken naar de man nadat hij bij de A. van der Weijdeweg rond 13.15 uur schreeuwend fietsers had aangehouden. Rond 13.30 uur had hij op het strand de tas van een vrouw in brand gestoken. Daarna werd er door de politie en de reddingsbrigade naar de man gezocht, maar dat leverde niets op. Mensen die de man zagen werden opgeroepen om hem niet te benaderen maar 112 te bellen.

Vandaag werd op nieuw voor de man gewaarschuwd. Vanochtend werd rond 11.15 uur weer een Burgernet-oproep verspreid om naar hem uit te kijken. Rond 14.50 uur werd die oproep weer ingetrokken. De man was toen nog niet gevonden. Even na 17.00 uur werd opnieuw een oproep verspreid. De politie zocht overdag ook met honden maar dat leverde niets op. Vrijdagmiddag is ook met een politiehelikopter naar hem gezocht. Ook dat had geen resultaat.


Vanavond kon de man rond 21.25 uur door de politie worden opgepikt in Burgh-Haamstede. Dat gebeurde nadat bij de politie twee bruikbare tips waren binnengekomen. "Mensen hadden de man op een bankje zien zitten en belden daarna 112. We zorgen er nu voor dat de man de medicijnen inneent die hij nodig heeft". aldus de politie.

Zie ook:
- Politie zoekt verwarde man Haamstede (01-08-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (2-8-2014 om 12:02)
En nadat hij zijn medicijnen had ingenomen, werd hij vermoedelijk weer heengezonden. Waarna het circus weer opnieuw kan beginnen .....
petra (2-8-2014 om 11:24)
Geweldig, hopelijk komt de man weer een beetje tot rust en kan hij alles weer een beetje relativeren. Zo zie je maar dat burgernet wel degelijk nut heeft. !!!!
Mariska (1-8-2014 om 22:41)
Fijn dat deze meneer nu de zorg kan krijgen die hij nodig heeft en dat de mensen in Burgh Haamstede weer gerust over straat kunnen.