Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 109 km

Bromfietser moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 02-08-2014, 12.05 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Een 21-jarige inwoner van Utrecht is zaterdagmorgen op de Rondweg Biggekerke in Biggekerke aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

Agenten zagen hem samen met een ander rijden op een bromfiets. Geen van beiden droeg een helm. Zij kregen hiervoor een bekeuring en vervolgens werd vastgesteld dat de Utrechter dronken op zijn brommer zat.

Op het bureau bleek de beginnend bestuurder met een onderzoeksresultaat van 750 Ug/l ruim boven de wettelijke limiet van 88 Ug/l te zitten. Zijn rijbewijs is ingenomen en wordt opgestuurd naar het Openbaar Ministerie. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (2-8-2014 om 13:00)
Goed gedaan. Van de weg halen die mensen 2 maanden rijbewijs kwijt en daarnaast een cursus alcohol en verkeer. Die is verplicht en kost 1850 euro en 3 dagen. Doen ze dit niet dan zijn ze het rijbewijs echt kwijt. Op de fiets krijg je alleen die cursus maar is wel verplicht
Cookie-instellingen beheren