Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 262 km

Politie beëindigt illegale houseparty

Toegevoegd: 03-08-2014, 09.54 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - De politie heeft zaterdagmorgen een einde gemaakt aan een illegale houseparty aan de Campweg in Sint-Philipsland. Dat is zojuist bekend gemaakt.

De meldkamer van de politie kreeg diverse meldingen van geluidsoverlast. Toen zij een onderzoek instelde in de omgeving troffen zij circa 40 feestgangers en zo'n 30 auto's aan. De zeer harde muziek werd direct uitgezet en op last van de politie werd de party beëindigd.

Binnen een uur was alles opgeruimd. Er is niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sasse (4-8-2014 om 12:22)
Beste Lukas, als wij een groot feest willen geven en muziek draaien moeten we daar toestemming voor vragen en moeten er BUMA rechten betaald worden. Maar schijnbaar zijn wij veel en veel te braaf, want dit wordt steeds gekker. De mensen doen maar, wie de nachtrust verstoord is illegaal bezig en laat ze maar flink beboeten. Een vergunning aanvragen moet goedkoper zijn dan de boetes die er op staan, vele malen zelfs. Denk je eens lekker te slapen dreunen ze je op 'zondagochtend' nog wel!! om 4 uur je bed uit. Lijkt je dat leuk?!?!?
Lukas (3-8-2014 om 22:19)
Dus, als er mensen last van hebben is het (GELIJK) illegaal? Best makkelijk gedaan!
jan (3-8-2014 om 20:33)
Niks mis met zo,n feest,ieder z,n plezier,jammer dat het zo vroeg klaar was
sasse (3-8-2014 om 19:26)
ja bij ons kon het toen niet, nu staan er fikse betonblokken voor. De muziek was te horen tot voorbij Sluiskil-Oost. Deze week in Brabant of Limburg ook een kans op een party, maar die werd voor men kon starten al tegengehouden. Automobilisten allen op de bon, omdat ze met de auto een pad inreden waar dat niet mag. In de kiem smoren deze dingen, wij houden ook rekening met de buren!!!!
dorpsbewoner (3-8-2014 om 18:19)
@kees kaas; je bent een 'azijn pisser'! Het gaat niet over wat de politie durft, maar wat die mag. Bij zulk soort zaken wordt altijd deze methode gehanteerd. Is het even later weer 'party' dan wordt er bekeurd! Je moet geen dingen suggereren over 'irritante bellers' waar je niet van weet!
kees kaas (3-8-2014 om 11:08)
kijk dat is nog eens een aanpak, in zeeuws vlaanderen pas ook een houseparty van zwerftuig zwaar aan de drugs, de politie durfde niets te doen, ze vonden volgens mij de mensen die er over belden irritanter, de politie je beste vrienden.... stekker er uit en opdonderen dat is de aanpak... dikke duim!!
Cookie-instellingen beheren