Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 153 km

110 Hardrijders A58 krijgen boete thuis

Toegevoegd: 03-08-2014, 10.03 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - In totaal 110 weggebruikers krijgen binnenkort een boete thuisgestuurd omdat zij vrijdag te hard over de A58 bij Kruiningen reden.

De politie controleerde tussen 07.00 en 13.30 uur. In totaal passeerden ruim 8.500 voertuigen de radarcontrolepost van de politie. Van hen hielden dus 110 zich niet aan de geldende maximumsnelheid van 130 kilometer per uur.

De hoogst gemeten snelheid bedroeg 189 kilometer per uur: 59 kilometer per uur te hard.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (9-8-2014 om 07:46)
Wat heerlijk dat al die hardrijders zo hun best doen om hun rijstijl goed te praten. Hahaha. Drammers, bumperklevers, doodrijders, doorroodrijders. Van mij mogen ze de bekeuringen verdubbelen:-)
Ruben (8-8-2014 om 11:42)
Linksrijders aanpakken. veel beter dan makkelijke snelheidscontrole. als je met 130 aankomt wat dus NIET te hard is, knallen ze hem rustig met 100 naar links voor je neus zodat je nog nauwelijks tijd hebt om te remmen. Vervolgens gaan ze ook nog eens geïrriteerd doen en remmen omdat je er even tekort achter komt te zitten door snelheidsverschil en tijd nodig hebt om te corrigeren door hun stupide gedrag. Daar komen de meeste ongelukken door. Niet door iets te hard rijden maar door lomp naar links gaan met 100km p/u zonder te spiegelen en geen rekening te houden met de ander. hetzelfde geld bij uitvoegstroken. men knalt hem meteen naar de linkerbaan met 90km p/u.
Richard (6-8-2014 om 08:08)
Er reed dus iets meer dan 1% van de gecontroleerde voertuigen te hard, ben eerder benieuwd hoeveel er meer dan 10 a 20 km te zacht reden aangezien je er meestal door een langzame rijder voor je niet eens de kans krijgt de 130 op de teller aan te tikken (wat in echte km's maar 125 is). Vind het altijd maar vreemd dat mensen wel op vrachtwagenchauffeurs lopen te vitten dat die het verkeer ophouden, terwijl ik merk dat ze zelf hetzelfde doen met hun personenwagen door ruim onder de maximale snelheid te blijven. Valt mij trouwens wel op dat het juist meestal die droeftoeters die iedereen op lopen te houden omdat ze zelf de maximum snelheid niet wensen te rijden zijn die het meest op de vrachtwagenchauffeurs lopen te zeiken.
johan (5-8-2014 om 23:06)
super deze controle moet veel vaker gebeuren net zolang tot een ieder zich aan de regels houdt zullen er zeker minder ongelukken gebeuren
Vincent (5-8-2014 om 12:46)
Eerst de onndige linksrijders eens aanpakken! Het maakt niet uit of ik met de diesel of de snelle benzine auto naar mijn werk ga, met beide ben ik er even snel doordat er altijd van die mensen zijn die denken dat ze de linkerbaan moeten blijven gebruiken wanneer ze 110-120 rijden. Hierdoor kom ik zelf keer op keer in aanmerking voor een bekeuring wegens rechts inhalen, terwijl ik gewoon netjes naar de rechter baan ga wanneer het kan.
Gerard (4-8-2014 om 21:12)
Als we met z'n allen eens iets minder getrest zouden zijn en wat meer rekening zouden houden met andere, iets minder vlotte weggebruikers. Zou het in Nederland al een stuk vrolijker worden. Waarom moeten mensen die wat minder durf of capaciteiten hebben dan een ander zich altijd aanpassen aan de Jan Haast of Piet Stress? We leven in een overvol land en er is steeds minder plek op de wegen. Ga gewoon op tijd de weg op en zorg er voor dat je niet het hele eind moet drammen om op tijd op je bestemming te zijn. We moeten allemaal onthaasten! En niet zo op onze strepen staan! De hele samenleving draait alleen maar om IK! IK moet de ruimte hebben! IK moet snel kunnen rijden! IK moet krijgen waar IK recht op heb! IK moet! En een ander kan barsten!
Cookie-instellingen beheren