Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Val Brit vermoedelijk ongeluk

Toegevoegd: 03-08-2014, 21.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De val waardoor een Britse man vanochtend zwaargewond raakte in Vlissingen is vermoedelijk een ongeluk. De politie heeft tot nu toe geen aanwijzingen gevonden dat er sprake is van een misdrijf.

Vanochtend werd rond 04.50 uur een man gewond aangetroffen op een stoep in de Kenau Hasselaarstraat. Het bleek te gaan om een 36-jarige inwoner van South Shiels in Groot-Brittannië. De gewonde was er ernstig aan toe en moest met spoed worden afgevoerd. Volgens de politie was zijn toestand vanochtend kritiek.

Het vermoeden bestond dat de man vanaf het balkon van een hotelkamer naar beneden was gevallen. De omstandigheden waaronder dat gebeurde waren niet duidelijk en daarom startte de politie een onderzoek. Daaruit is naar voren gekomen dat de man vermoedelijk inderdaad vanaf het 10 meter hoge balkon naar beneden is gevallen.

De politie vermoedt dat er sprake is van een ongeval maar laat wel weten dat zij op dit moment andere scenario's nog niet kan uitsluiten. Het onderzoek loopt daarom nog.

Zie ook:
- Toestand gewonde Vlissingen kritiek (03-08-2014)
Onderzoek na vondst zwaargewonde (03-08-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L (5-8-2014 om 02:27)
Altijd jammer dat mensen al snel een oordeel trekken wanneer ze eigenlijk geen enkel idee hebben wat er gebeurt kan zijn, ga dan ook niet speculeren of oordelen.
linda (4-8-2014 om 14:41)
Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar om van een balkon te vallen moet je toch wel rare dingen doen. Ik denk niet dat je daar zomaar kan afvallen.Jammer dat dit gebeurt is, veel beterschap voor de Brit.
R (4-8-2014 om 10:34)
vreselijk. Wat zou de oorzaak kunnen zijn?
Cookie-instellingen beheren