Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Forse woningbrand in Poortvliet

Toegevoegd: 04-08-2014, 10.38 uur - Update: 04-08-2014, 12.45 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - In de Schoolstraat in Poortvliet is maandagochtend een forse brand uitgebroken in een woning. Er kwam veel rook vrij.

De brand werd rond 10.15 uur ontdekt. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand en er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was de brand uitslaand. Er waren op het moment dat de brand uitbrak geen mensen meer binnen.

Er was een dikke rookpluim te zien en de rook hing laag over het dorp. "Sluit uit voorzorg ramen en deuren en zet ventilatiesystemen uit. Blijf uit de rook", zo waarschuwde de woordvoerder. De brandweer heeft ingezet op het voorkomen van overslag naar een naastgelegen woning maar kon niet voorkomen dat ook deze schade opliep. Een bestelbus die naast de brandende woning stond, raakte ook beschadigd door de brand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lies (5-8-2014 om 09:45)
Hele bovenverdieping naar de knoppen. Beneden ok een ravage en alles stinkt naar rook en zit onder de troep wanneer dit opgelost is?????? Echt erg je gaat smorgens van huis en smiddags is er niets meer van je huis over.
Nel Schippers (4-8-2014 om 20:05)
Wat erg wat er is gebeurd. Wij hebben er zelf 22 jaar gewoond het doet je toch wel wat om het aan te zien. ik wens de Buren veel sterkte met hun huis.
AD. (4-8-2014 om 17:12)
het roept nu wel vragen op natuurlijk als er eerst wietkwekerijen waren en nu dit. .Maar ik raad altijd iedereen aan om als er bij je in de buurt een pand is wat wel word bezocht maar waar verder geen normale bewoning plaatsvind dit goed in de gaten te houden en te melden. Dus een beetje sociale controle kan geen kwaad want voor je het weet gaat jou huis de brand in door hun gestuntel met stroom. En als het erop aankomt word er niemand aangehouden en is er geen eigenaar te vinden. Wat ik dan wel weer raar vind is dat de gemeente en het waterschap mij wel te vinden als het om heffingen gaat maar een kweker dan weer niet. Dus sterkte buren en probeer alles in het werk te stellen om herbouw tegen te gaan van dit pand want het gaat gewoon door
kees (4-8-2014 om 11:29)
Best heftig. Sterkte voor die familie
lies (4-8-2014 om 11:23)
Het is naast het huis van mn schoonzusje/vriendin. Eerst 3 wietkwekerijen opgerold en kort erna dit erg vreemd. hopelijk hebben ze geen schade maar dat is nog maar afwachten
Cookie-instellingen beheren