Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

OM wil verlenging tbs Terneuzenaar

Toegevoegd: 05-08-2014, 08.37 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg vindt dat de 52-jarige H. V. uit Terneuzen en die momenteel in een tbs-kliniek verblijft, daar nog zeker twee jaar moet blijven zitten. Het OM deed dat verzoek maandag op de zitting van de rechtbank in Middelburg.

V. werd in 2007 veroordeeld tot 18 maanden cel en tbs met dwangverpleging omdat hij op 2 maart van dat jaar in Vogelwaarde een zes-jarige meisje had meegelokt in zijn auto en in die auto ontucht met haar pleegde. Toen zij tegenspartelde kreeg ze een flinke stomp in haar gezicht en werd ze uit de auto gezet. Het meisje werd ruim drie kwartier later met bloedend gezicht bij de zeedijk bij Ossenisse door een automobilist opgepikt. Drie dagen later kon V. op zijn verjaardag worden aangehouden. Het hele gebeuren bestempelde V. als een incident.

Uitspraak over twee weken.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750