Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren opgepakt na inbraak Hulst

Toegevoegd: 05-08-2014, 10.22 uur - Update: 05-08-2014, 15.18 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Maandagavond zijn drie jongeren aangehouden omdat ze hadden ingebroken in een schuur bij een woning aan het Hoefblad in Hulst.

Een alerte getuige belde om 23.10 uur via 112 naar de politiemeldkamer dat er mogelijk werd ingebroken in de bewuste woning. Hij had gezien dat enkele jongeren naar de achterzijde van de woning liepen terwijl hij wist dat de bewoners op vakantie waren.

Enkele politie-eenheden reden naar de woning. Agenten zagen dat in de aangrenzende schuur was ingebroken. In de omgeving werden drie jongeren aangehouden. Het gaat op een 16-jarige jongen uit Clinge, een 16-jarige jongen uit Kloosterzande en een 17-jarige jongen uit Sint-Jansteen. De inbrekers zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar zijn ze vandaag verhoord.

Omdat de bewoners op vakantie zijn, is er nog geen aangifte opgenomen en is dus nog niet duidelijk wat de buit is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nel (5-8-2014 om 17:05)
het is toch erg...hebben ze op die leeftijd niets anders te doen dan hele dagen met hun telefoon op social media te zitten en te appen nee dan gaan ze maar inbreken....te gek voor woorden...de jeugd is de toekomst...ik weet wel gelukkig is onze zoon stukken ouder dat hij het niet in zijn hoofd zou halen....weer een kwestie van opvoeding..sorry dat ik het zeg.... disipline...waar zat dat hoofdstuk ook alweer..
Ria (5-8-2014 om 16:23)
Het is altijd goed om te weten dat je buren met vakantie zijn. Zo kun je ook een oogje in het zeil houden bij dergelijke calamiteiten. Helaas trekt de criminaliteit jongeren steeds vaker aan. Laat ze hier maar goed voor boeten, want ze weten wat ze doen en daar is uiteindelijk niemand bij gebaat.
Irene Kuiper-Steenbakker (5-8-2014 om 14:58)
Het is toch erg. De criminelen worden steeds jonger.Waar is het respect voor andermans spullen en woning gebleven? Dit moet goed aan gepakt worden, en te beginnen door de regering want volgens mij komt het door alle maatregelen van de bezuinigingen.
Klaas (5-8-2014 om 11:22)
Ze worden steeds jonger, Belachelijk!
wim (5-8-2014 om 10:40)
fijn he die vakantie voor deze heren