Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers aangehouden in Oost-Souburg

Toegevoegd: 06-08-2014, 13.36 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Dankzij tips van oplettende burgers zijn vannacht twee inbrekers aangehouden voor een inbraak in een woning aan de Populierenstraat in Oost-Souburg.

De twee, jongemannen van 17 en 18 jaar oud uit de gemeente Vlissingen, probeerden rond 05.35 uur in te breken. Een oplettende burger betrapte het duo en de twee sloegen op de vlucht. Een krantenbezorger wist de gealarmeerde agenten vervolgens te vertellen in welke richting de dieven waren weggevlucht.

Een ingezette diensthond volgde vervolgens feilloos het geurspoor dat de jongens hadden achtergelaten naar de woning van één van de verdachten. De jongens werden na hun aanhouding voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Vervolgens zijn zij in verzekering gesteld.

Het is nog onduidelijk of er iets is gestolen uit de woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren