Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie naar vermiste zwemmer

Toegevoegd: 06-08-2014, 23.03 uur - Update: 07-08-2014, 01.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De hulpdiensten hebben woensdagavond gezocht naar een mogelijk vermiste zwemmer.

Via de meldkamer Zeeland kreeg het Kustwachtcentrum een melding binnen dat er een drenkeling zou zijn bij de Oosterscheldekering. Het Kustwachtcentrum is een zoekactie gestart waarbij drie reddingsboten van de KNRM, een schip van RWS (RW-75), de betonner Frans Naerebout en de reddingsbrigade zijn ingezet. Ook is er een reddingshelikopter (NHV) van de Maasvlakte ter plaatse geweest om te zoeken.

Rond 00.50 uur is de zoekactie beëindigd. Het hele gebied is afgezocht en er is niets aangetroffen. Verder is er geen kleding of iets dergelijks gevonden en er is ook geen vermissing gemeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (8-8-2014 om 15:59)
Alsof hier iemand gaat zwemmen...en dan toevallig iemand die persoon ziet verdwijnen..... midden in de nacht. ongelooflijk weer dit.
Cookie-instellingen beheren