Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen op gestolen scooter gepakt

Toegevoegd: 07-08-2014, 13.51 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 14-jarige jongen uit Middelburg is woensdag aangehouden omdat hij op een gestolen scooter reed.

Rond 22.10 uur zagen agenten een bromfiets met hoge snelheid over de Nassaulaan in Middelburg rijden in de richting van de Sportlaan. Op de Noordpoortstraat probeerde de jonge bestuurder een controle door de politie te omzeilen. Hij botste echter met de scooter tegen een lantaarnpaal en ging er te voet vandoor in de richting van de Herengracht.

Na een korte achtervolging kon hij worden ingerekend. De bromfiets bleek eerder op de dag te zijn gestolen aan de Mesdaglaan in Vlissingen. De eigenaar is in kennis gesteld en doet aangifte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (8-8-2014 om 09:17)
Nooit of te nimmer een rijbewijs laten halen, van wat dan ook. Registreren bij RDW
karin (8-8-2014 om 07:05)
Dat aangeven van diefstal heeft ook geen nut. Bij ons is vorig jaar ook de scooter gestolen en de daders gepakt maar op vergoeding hoef je niet te rekenen. Je bent ca nr 100 op de lijst! werd gezegd.
jan (8-8-2014 om 06:46)
14 jaar ?? Wat moet er van zo'n "kind" terecht komen als die nu niet heel goed wordt aangepakt ? Voorlopig vastzetten en flink laten betalen (heeft waarschijnlijk zakgeld genoeg) of de ouders aanpakken, want die zijn verantwoordelijk voor hun kind !
Zeeuwse (7-8-2014 om 22:49)
Ik sluit me aan bij Walter, een flink pak op z'n ......de snotneus!
jacob (7-8-2014 om 19:15)
In Biervliet staat er al meer dan een week een op het trottoir vlakbij de Markt, deze is vermoedelijk ook wel ergens meegenomen.
ad (7-8-2014 om 18:54)
Mijn zoon is ook 14 jaar, hij moet dit echt niet in z'n flikker halen... Kwestie van opvoeding/vriendengroep. Graag gepast straffen...
Cookie-instellingen beheren