Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Zeeuwse hulp bij ongeluk net over grens

Toegevoegd: 08-08-2014, 11.28 uur - Update: 08-08-2014, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

HALSTEREN - Zeeuwse hulpverleners hebben vanochtend geholpen bij een verkeersongeluk in Halsteren, net over de provinciegrens bij Tholen-stad. Bij het ongeluk bleek dat de bestuurder van een personenauto onder invloed van alcohol verkeerde.

Een personenauto schampte rond 10.20 uur een vrachtwagen en kwam daarna tegen een vangrail tot stilstand. Het ongeluk werd gemeld als zijnde op De Eendrachtsweg (N286) in Tholen maar bleek te zijn gebeurd op het West-Brabantse deel van de weg. Vanuit Tholen rukte de brandweer uit om te helpen. Ook kwam een Zeeuwse ambulance ter plekke.

Van de bestuurder is ter plaatse een blaastest afgenomen. Hieruit is gebleken dat hij onder invloed van alcohol was. Hij is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (8-8-2014 om 14:13)
Was die man nog of weer onder invloed. Hier is maar één ding op zijn plaats: alle kosten verhalen, rijbewijs voor een aantal jaren innemen en een verplichte opname in een afkickkliniek!!
Zeeuw (8-8-2014 om 12:10)
Europa - Nederland - Provincies zonder grenzen......de dichtstbijzijnde hulpdiensten gaan ter plaatse. Logisch toch? Maar om 10 uur al onder invloed van alcohol?
ad (8-8-2014 om 11:59)
niks mis mee misschien waren ze uit zeeland korter bij in grensdorpen is dat ook het geval
Cookie-instellingen beheren