Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Poging overval tankstation Middelburg

Toegevoegd: 08-08-2014, 18.12 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In Middelburg is aan het einde van de middag een poging gedaan om een tankstation te overvallen.

De melding van de overvalpoging op het tankstation aan de Rotterdamsekaai kwam even voor 17.30 uur binnen bij de politie. Een man zou met een mes de shop van het tankstation binnen zijn gegaan. Omdat gelijk een duidelijk signalement van de dader bekend was werd ook een burgernet bericht verstuurd om naar de dader uit te kijken. Vooralsnog is hij nog niet aangehouden.

De dader is 1.80 meter lang, heeft een getinte huidskleur, draagt een zwarte trainingsbroek en een zwart/blauw vest. De politie verzoekt mensen die meer weten contact op te nemen via 112.

Afgelopen jaren is het tankstation al meerdere keren doelwit geweest van een overval.

Zie ook:
- Overval Middelburg, verdachten opgepakt (25-03-2013)
- Overval Texaco tankstation Middelburg (16-03-2010)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascal (10-8-2014 om 12:29)
Goh het signalement is wel vrij standaard overal he pfff mag geen vooroordelen hebben maar op deze manier ga je et wel krijgen. En wat moet je inderdaad met een mes op straat. Oppakken en ouwerwets op de schandpaal op de markt zetten.
marjoleintje (10-8-2014 om 00:05)
inderdaad met je kop op internet of foto ophangen daar balen ze pas echt van groetjes
Vlissinger (9-8-2014 om 13:19)
@Marco, "Waarom moet een persoon met een mes opzak de straat op ?" Zie bovenstaand bericht. Niet zo zeuren om wetgeving dit en dat. Kop op internet. Klaar. Je bedreigt zelf mensen, dan kun je het terug verwachten, vuur met vuur bestrijden? ja, zeker. Dat is het enige dat tegenwoordig nog goed helpt.
pollewop (9-8-2014 om 12:58)
Nee toch, niet weer! Ik wens het slachtoffer veel sterkte toe. Hoop dat de dader snel gepakt en bestraft wordt.
Marco (9-8-2014 om 11:24)
Beste @Zeeuw, naar mijn mening is een kop op internet niet de beste oplossing. Er zijn in ons land inmiddels groepen die daar juist op uit zijn. De wet zou wél aangepast moeten worden betreffende cameratoezicht. Hier zou meer mee gedaan moeten kunnen worden. Maar nog beter zou het zijn als de bediende, de overvallen persoon, zelf actie mag ondernemen. Deze kan het bést beslissen wat de situatie is. Én de aggressor is dan nog aanwezig. Maar boven alles, waarom moet een persoon met een mes opzak de straat op ?
tuurlijk (9-8-2014 om 10:13)
@T4: los van de ernst van deze overval,: mensen met veel te veel geld niet verwarren met mensen zonder hè.. Als je tekort komt draait idd alles als vanzelf om geld, of beter het gebrek daaraan!