Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Flinke file door ongeluk N57

Toegevoegd: 09-08-2014, 13.32 uur
Door: Rolf de Feijter

SEROOSKERKE (W) - Op de N57 bij Serooskerke (W) is aan het begin van de middag een flinke file ontstaan als gevolg van een ongeval.

Het ongeval gebeurde volgens de politie net na 12.00 uur enkele honderden meters voor de rotonde bij Serooskerke (W) vanuit Middelburg. Een motorrijder reed door nog onbekende oorzaak achterop een camper.

De motorrijder is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Rond 13.30 uur was de weg weer vrij voor het verkeer.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van der Heiden (11-8-2014 om 14:22)
het zoveelste ongeluk net voor de rotonde. Komt omdat er van te voren niet wordt aangegeven waar je naar toe kan. Die borden komen pas op de rotonde zelf en daar gaan mensen naar staren en vervolgens knallen ze op de stilstaande auto's. Kan denk ik makkelijk opgelost worden.
Robbery (11-8-2014 om 09:25)
Tijd om 4 baans weg te maken!!! Van m'burg t/m Rotterdam!! Snap niet dat ze daar 2 baans weg maken, zeker in de zomer.. Veels te druk met al die toeristen en als er iets gebeurt ben je de sjaak.. Je ken geen kant op! Goede voorbeeld = weg vd tunnel Terneuzen... Sterkte voor de slachtoffers..
@KC (9-8-2014 om 20:35)
@KC was dat niet voor een ongeval bij Vrouwenpolder, een aantal kilometertjes verderop dus? Beterschap voor het slachtoffer. Een ongeluk zit in een klein hoekje, met vaak grote gevolgen. Laten we dus niet gaan speculeren.
Gerrit (9-8-2014 om 19:24)
@Mar. Nee dat zie je dus niet en staat ook niet aangegeven. Ik heb het nu zo vaak gezien en ook zelf mogen mee maken dat iemand achter op me zat bij de rotonde bij de molen.
Mar (9-8-2014 om 17:05)
Zit men te slapen tijdens het rijden of zo, je ziet toch dat er een kruispunt/rotonde komt dat men dan gaat afremmen. Een camper zie je toch wel voor je rijden denk ik.
KC (9-8-2014 om 16:02)
Rond 15:30 was de weg nog afgesloten, waarschijnlijk nog een ongeluk?
Cookie-instellingen beheren