Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende man pleegt inbraak Cadzand

Toegevoegd: 10-08-2014, 13.49 uur
Door: Rolf de Feijter

CADZAND - In een appartement in Cadzand is vanmorgen een inbraak gepleegd.

De melding van de inbraak kwam rond 11.00 uur binnen bij de politie. Een gewapende man pleegde de inbraak in een appartement aan de Stijn Albregtsstraat. De bewoner van het appartement kwam op het moment van de inbraak net thuis. Hij overliep de inbreker. Vervolgens is de inbreker er vandoor gegaan in een vermoedelijk zwarte Ford Mustang met Belgisch kenteken.

Bij de inbraak werd een onbekende hoeveelheid geld buit gemaakt. Hij is getint, ongeveer 1.60 meter lang, tussen de 35 en 40 jaar oud, en heeft kort opgeschoren haar. De politie zoekt in samenwerking met de Belgische politie naar de inbreker. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek verricht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren