Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewapende overval in Terneuzen

Toegevoegd: 11-08-2014, 11.34 uur - Update: 11-08-2014, 14.57 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Alvarezlaan in Terneuzen is maandag aan het einde van de ochtend een gewapende overval gepleegd op een filiaal van de Kijkshop.

De overval begon rond 10.45 uur. De mannen drongen volgens de politie via het dak de winkel binnen. De personeelsleden werden plotseling door twee gewapende mannen overvallen. In de winkel werden de slachtoffers vastgebonden, ook werden ze met een mes bedreigd. Beide daders waren gemaskerd en hadden een handvuurwapen. De betrokkenen raakten niet gewond.
 
De daders verlieten tussen 11.00 en 11.15 uur de winkel. De buit bestond uit sieraden en geld. Het duo is, vermoedelijk op een motor, weggevlucht in onbekende richting. Tot nu toe ontbreekt ieder spoor van de daders. Er is een summier signalement van de overvallers bekend. Het ging om twee blanke mannen die beiden een zwarte broek aan hadden. Eén van hen had een rossige baard.

Agenten hebben aangiften opgenomen van de slachtoffers en hebben diverse getuigen gehoord. Ook is een buurtonderzoek gehouden. De technische recherche kwam ter plaatse om een sporenonderzoek te doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzense (13-8-2014 om 10:33)
Niet zo vreemd op deze maandagochtend. Rustig in winkelcentrum en politie druk met voorbereiding Eneco tour. Klinkt als een goede voorbereiding. En misschien met wat informatie van binnenuit viavia.
Mark (12-8-2014 om 09:33)
Word steeds gekker in Terneuzen
wim (12-8-2014 om 06:56)
En dat op een maandag morgen wat een vreemde tijd om zo iets te ondernemen wat moet het personeel toch altijd veel meemaken door zulke schurken die dat plegen hopelijk worden ze gepakt.
Juanito (11-8-2014 om 23:14)
Misschien omdat vaak het weekend omzet erbij kan zijn Of denk je dat ze speciaal dat ff ff ophalen na vrijdag en zaterdag. Het zou wel beter zijn dat het gebeurt!!!
Marco (11-8-2014 om 14:35)
Bah wat naar. Die idioten beseffen niet wat ze het personeel aandoen. En niet oneerbiedig bedoeld, maar wat valt er maandagochtend nu te halen (notabene op een motor kennelijk...) bij de Kijkshop? Veel omzet is er nog niet behaald op dat tijdstip lijkt me. Sterkte aan het personeel.