Weerbericht:
Stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 0 km

Fietser berooft voetganger in Domburg

Toegevoegd: 12-08-2014, 13.23 uur
Door: Rolf de Feijter

DOMBURG - Een 20-jarige man uit Nijmegen is maandagmiddag rond 16.00 uur in Domburg beroofd van zijn rugtas. De dader wist op zijn fiets te ontkomen.

Het slachtoffer liep op de Mezgerweg en hij wilde oversteken toen de rugzak hardhandig van zijn schouders werd getrokken. Vervolgens ging de dader er op zijn fiets vandoor. De jongeman zette nog de achtervolging in maar moest deze op de Domburgseweg staken.

De man gaf het volgende signalement aan de politie: Een man van ongeveer 20 jaar oud, 1.75 meter lang, een normaal postuur en een door de zongebruinde huid. De dader reed op een damesfiets,  en had donkerbruin haar tot in zijn nek. Hij droeg een korte grijze broek (vermoedelijk een zwembroek) en een wit t-shirt.

Een tweede fietser is ook door het slachtoffer gezien ten tijde van de beroving. Het gaat hier om een man van rond de 20 jaar oud. Het is nog onduidelijk of deze betrokken is geweest bij de beroving of enkel getuige was. De politie roept mensen die het signalement herkennen zich te melden. Dat kan door te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staba (12-8-2014 om 14:39)
Je bent nergens meer veilig. En wordt zo iemand dan gepakt? Och, doe maar een taakstrafje. Maar pas op als je de Belastingdienst tilt: Dan ga je onherroepelijk voorgaats, met een hoge boete en of gevangenisstraf.