Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 44 km

Politie zoekt getuigen overval Kijkshop

Toegevoegd: 12-08-2014, 18.18 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie is druk bezig met een onderzoek naar de daders van de overval bij de Kijkshop in het winkelcentrum Zuidpolder in Terneuzen.

Uit getuigenverklaringen is gebleken dat de daders gebruik hebben gemaakt van een motor. Zij zagen dat de bestuurder van deze motor een integraalhelm droeg en zijn duopassagier niet. De motor is maandagmorgen al omstreeks kwart voor zeven gezien op de Alvarezlaan. Hij kwam hierbij uit de richting van de President Rooseveltlaan en reed de parkeerplaats op, gelegen achter de Kijkshop.

Na de overval kwam deze motor weer van de parkeerplaats, stak de Alvarezlaan over en verdween over de Bachlaan. Opvallend was ook hier weer dat de passagier geen helm droeg. Door getuigen werd kort hierna gezien dat deze motor met hoge snelheid over de Buitenweg in de bebouwde kom van Axel reed, het was toen omstreeks 11.30 uur.

Dinsdag meldden passanten dat in het buitengebied van Axel, bij de ijsbaan en de sportvelden in het Axelse bos, zeer recent verbrande voorwerpen waren aangetroffen. Uit het onderzoek door de technische recherche bleek dat op deze plaats verpakkingsmateriaal van de gestolen sieraden van de Kijkshop zijn verbrand. Ook werden delen van een verbrande rugzak aangetroffen. De politie heeft nog niet kunnen vaststellen wanneer deze spullen daar verbrand zijn.

De politie vraagt mensen die bijzonderheden hebben gezien in het Axelse bos contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.

Zie ook:
Gewapende overval in Terneuzen   (11-08-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren