Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Onderzoek na vondst dood paard Nieuwland

Toegevoegd: 12-08-2014, 21.48 uur - Update: 13-08-2014, 09.37 uur
Foto 3 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VY (16-8-2014 om 14:40)
Die man heeft gehandeld naar wat die moest doen, ieder ander die het hier beter weet had waarschijnlijk het dier nog langer pijn laten lijden!
Jos (13-8-2014 om 21:15)
Zou er ook zoveel ophef zijn geweest als het een koe, schaap, hond of kat betrof?
Sharon de Kok (13-8-2014 om 14:37)
Als mensen eerst is verder onderzoek doen ipv gelijk te oordelen. Paard is dinsdagochtend geschept door een auto, vervolgens afgemaakt in de trailer van de eigenaar waardoor Martin de Kok (paardenslager) het paard op een afgelegen locatie heeft neergelegd. In de tijd om een zeil te halen en de trailer schoon te maken is er naar de politie gebeld. Als de politie secuurder had gewerkt hadden ze kunnen weten dat het het paard van eerder die ochtend was
Pippa (13-8-2014 om 12:09)
Nou zeg, zo maak je ook naam als dierenarts, dit mag toch niet zomaar? En dan het paard zo laten liggen?! Afschuwelijk is dit wel een arts vraag ik me af!!
Lies (13-8-2014 om 12:07)
Wat nou dierenbeul?? Dit beest was aangereden en kon niet meer gered worden, dus is het beestje uit zijn lijden verlost. Dit is in een paardentrailer gebeurd en de arts ging net terug om een zeil te halen om over het paard te leggen. Maar toen kwam er dus iemand langs die de politie had gebeld. Wat een gezeur, oordeel niet als je de feiten niet weet!!
keesje (13-8-2014 om 10:02)
ik denk dat deze dierenarts een goede beslissing genomen heeft om het dier door middel van een noodslachting uit zijn/haar lijden te verlossen. Ik weet niet wat sommige mensen onder een noodslachting verstaan Maar het niks anders dan het dier ter plekke dood te maken en dan naar het slachthuis te brengen of in dit geval af te laten voeren zodat het dier niet onnodig hoef te lijden tijdens het transport. Denk dat een noodslachting heel wat diervriendelijker is dus dan hem/haar zwaargewond te vervoeren en hem dan als nog dood te maken.
Cookie-instellingen beheren