Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongetje onder auto op camping

Toegevoegd: 12-08-2014, 22.56 uur - Update: 13-08-2014, 14.30 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Op een camping in Arnemuiden is dinsdagavond een 6-jarig jongetje onder een auto terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op camping de Witte Raaf aan de Muidenweg. De bestuurder van een bestelauto, een 40-jarige man uit Middelburg, is vermoedelijk achteruit gereden en heeft daarbij het jongetje over het hoofd gezien. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Ook rukte de brandweer met spoed uit.

Volgens de politie is het jongetje met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Vermoedelijk heeft hij buiklestel maar lijken de verwondingen mee te vallen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (13-8-2014 om 17:11)
Sorry hoor , maar zonder ipad de heli niet in willen , gaat er dan bij de hulpverleners geen lampje branden dat het wel zou meevallen ?
ook ouder (13-8-2014 om 17:10)
er staat nergens rijbewijs ingenomen hoe komen jullie daar nou weer aan? daarvoor zeg ik ook verplicht een achteruitrijcamera op de dichte bestelbussen je ziet echt niet wat er achter je gebeurd en ouders let op je kids en voed ze op met die auto`s zien je niet dus moet jij 2x kijken (ik heb het ze wel geleerd). oke het is gebeurd het is triest maar het kon voorkomen worden....
omstander (13-8-2014 om 15:37)
Het jongetje had veel schaafwonden en huilde veel. Hij wilde ook niet mee in de heli zonder zijn I-pad. Gelukkig viel het wel mee. Die man is een poosje in shock geweest. Het rijbewijs van die man is niet ingenomen. Hij heeft moeten blazen binnen het riedeltje "van alles controleren". Hij is niet aangehouden en hij stond erop om gelijk een verklaring af te leggen op het bureau ipv vandaag.
Patrick (13-8-2014 om 12:55)
Werkt dat tegenwoordig zo? Ondanks dat je een bijzondere verrichting uitvoert met de auto, en je ziet daarbij een persoon compleet over het hoofd, omdat de persoon in kwestie in een dode hoek zit/staat/ligt, om dan maar gelijk het rijbewijs in te vorderen? Ik neem aan dat het niet met opzet is gebeurd
ikke (13-8-2014 om 12:46)
Oh wat erg. ik hoop dat het snel goed komt met het jongetje. Sterkte hoor.
staba (13-8-2014 om 12:42)
Zijn rijbewijs is ingenomen. Als het puur om een ongeluk ging, nemen ze je rijbewijs niet in. Wat was de reden van de inname? Verder hoop ik dat het goed komt met dat jongetje.
Cookie-instellingen beheren