Jongetje onder auto op camping

Toegevoegd: 12-08-2014, 22.56 uur - Update: 13-08-2014, 14.30 uur

Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Op een camping in Arnemuiden is dinsdagavond een 6-jarig jongetje onder een auto terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op camping de Witte Raaf aan de Muidenweg. De bestuurder van een bestelauto, een 40-jarige man uit Middelburg, is vermoedelijk achteruit gereden en heeft daarbij het jongetje over het hoofd gezien. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Ook rukte de brandweer met spoed uit.

Volgens de politie is het jongetje met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Vermoedelijk heeft hij buiklestel maar lijken de verwondingen mee te vallen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lukas (18-8-2014 om 14:30)
Dat jongentje heeft geluk dat hij het heeft overleeft! 6 Jaar! En ik denk dat de man het niet expres deed.
Koos P. (14-8-2014 om 14:33)
Het hele gebeuren doet me denken aan de reclame van vroeger, over dat jongetje die de vlieger van z'n vriendinnetje oplaat en daarbij de weg op rent, niet in de gaten hebbende dat er net een auto aankomt.
Erik (14-8-2014 om 09:09)
Allereerst, sterkte voor het kind EN ouder(s). Die zullen erg geschrokken zijn. Verder, lezen mensen, er staat idd niets over het rijbewijs. Maar er was een omstander ( getuige) die aangeeft dat er géén in beslagname is. En de Ipad mee ? Ik kan me goed voorstellen dat het kind iets vertrouwds van zichzelf bij wil hebben, of het nu een knuffel of Ipad is. Kom zeg, het kind is pas 6 jaar, komt net kijken in de "grote wereld" en als je dan eerst een ongeluk krijgt en dan ook nog eens in zo'n enge helikopter moet, waarom denk je dat traumateams tegenwoordig "teddybeertjes" of soortgelijke knuffels bij zich hebben. Tot slot, hulpverleners nemen altijd het zekere voor het onzekere. beter achteraf meevallen dan dat er complicaties optreden.
Beste stuurlui staan aan wal. (13-8-2014 om 23:36)
Wie niks doet................maakt geen fouten een ongeluk zit in een heeeeeeeeeeeeel klein hoekje! Dus veroordeel niemand zo is het leven! Iedereen maakt fouten!!! IEDEREEN! De 1 is erger dan de ander, maar een fout is een fout! ZO zijn wij mensen! En er staat nergens dat hij zonder zijn i-pad niet in de heli wilde hoor! Vroeger waren t knuffelberen nu i-pads??? Lees er ook niks van, maar goed, hopelijk komt alles goed! Chauffeur, het is gebeurd, gelukkig geen dode! Blijft gevaarlijk op een camping bevoorraden! Ze lopen zo onder je auto! Sterkte iedereen met alles ook de ouders en het kleine jochie!!
jan (13-8-2014 om 21:21)
Dat het rijbewijs is ingenomen werd mede gedeeld op omroep zeeland, dus daar komt het antwoord van Patrick van af vermoed ik
@ook ouder (13-8-2014 om 21:03)
Er heeft vandaag opgestaan dat het rijbewijs is ingenomen, maar dat bleek geen waar te zijn. Waarschijnlijk foutieve info verkregen. Beterschap voor het jongetje, Sterkte met verwerken voor de man. Dit ongeluk zat in een een klein hoekje