Ongeval met letsel zorgt voor stremming tunnel

Toegevoegd: 06-04-2006, 16.07 uur

Door: BN/DeStem

TERNEUZEN – Bij een eenzijdig ongeval op de tunnelweg bij Terneuzen is gisteravond rond negen uur een automobilist lichtgewond geraakt.

De toegang tot de tunnel was ruim een uur lang gestremd. Vermoedelijk heeft het voertuig van de man zo’n tweehonderd meter voor de ingang van de oostelijke buis van de Westerscheldetunnel de berm geraakt. De auto belandde daarbij op zijn kop.

De bestuurder kon op eigen kracht de auto verlaten. Aangezien er rookontwikkeling was en er ook brandstof uit de auto lekte, rukten een brandweerauto uit Hoek en een hulpverleningsvoertuig van de brandweer Terneuzen uit.

Bovendien verleenden de brandweerlieden assistentie aan de ambulance die ook ter plaatse was. Al snel bleek dat de verwondingen van de man meevielen en er ook geen gevaar voor de directe omgeving was. De brandweerlieden maakten vervolgens de weg schoon.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750