Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man met inbrekersgereedschap opgepakt

Toegevoegd: 14-08-2014, 11.56 uur
Door: Rolf de Feijter

GRIJPSKERKE - Woensdagavond is aan de De Keijzerstraat in Grijpskerke een man aangehouden omdat hij die avond een tas met inbrekersgereedschap in de bossen had verstopt.

Een zeer alerte buurtbewoonster zag een onbekende auto op de parkeerplaats verschijnen waar twee mannen uitstapten. Ze liepen met een groene tas weg. Even later kwamen ze zonder tas terug en liepen weg richting de Steengrachtstraat. Omdat de vrouw het niet vertrouwde, ging ze op onderzoek uit. In de bosjes trof ze de tas aan met daarin onder andere een breekijzer. De vrouw belde onmiddellijk de politie en gaf een signalement door.

Agenten troffen rond 23.40 uur in de De Keijzerstraat een man aan die aan het signalement voldeed. Hij werd aangehouden en naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Het gaat om een 23-jarige man uit Oost-Souburg. Vandaag wordt een verklaring van hem opgenomen. De tas met inbrekersgereedschap is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (14-8-2014 om 19:50)
Wat een moedig optreden van die vrouw om te zien wat ze in bosjes hadden weggelegd om daarna de politie in te lichten buiten gewoon om zo iets als vrouw te ondernemen petje af mevrouw.
Astaman (14-8-2014 om 19:04)
Kijk, dat is nou sociale controle! Inderdaad hulde voor deze mevrouw.
buurtbewoner (14-8-2014 om 14:31)
chapeau voor de vangst door onze jongens van Hrieps en de oplettendheid van de buurtbewoners! Dus als u een donkere Suzuki (Ignis) ziet verschijnen met wees alert!!
hrieps (14-8-2014 om 12:39)
Dit 4 tal mag van geluk spreken dat ze niet gespiest zijn op een ringrijders lans,onze 2 zwaarste mannen van hrieps waren dit keer voldoende om te voorkomen dat de rukbunkerboys los gingen. Trots op mun durp.
Jan (14-8-2014 om 12:09)
Geweldig, zo een buurvrouw wil ik ook !