Weerbericht:
Perioden met zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Druggeld moet naar staatskas

Toegevoegd: 15-08-2014, 10.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag beslist dat de 22-jarige J. S. uit Vlissingen 12.045 euro aan de staat moet betalen. Dat geld heeft hij volgens de rechtbank verdiend met de handel in harddrugs.

De officier van justitie had gevraagd om S. te veroordelen tot het betalen van een bedrag van 20.075 euro. Twee jaar geleden, in augustus, veroordeelde de rechtbank S. tot een gevangenisstraf van een jaar voor dealen.

Toen hij op verdenking van rijden in een onverzekerde auto werd aangehouden trof de politie in zijn auto een jas aan met daarin 78 gram cocaïne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-8-2014 om 14:54)
@willem77 en waar denkt u dat de instanties die u op noemt hun geld vandaan krijgen? En mochten ze te min hebben zou ik toch eens bij het management van die instanties kijken.
wim (15-8-2014 om 19:23)
Volgens justitie moet hij 20.075 euro betalen dit is geen bedrag waar hij voor verantwoordelijk is gezien wat hij op zijn geweten heeft zelfs met een onverzekerde auto rijden en de cocaïne die gevonden is zulke lui moeten veel zwaarder gestraft worden en of veel langer opgeborgen worden en de vuile karwijtjes laten doen.
willem77 (15-8-2014 om 10:40)
nee, NIET in de bodemloze staatskas--maar naar de hulpverlenende instanties. reclassering enz hebben dringend geld nodig EN het wordt dan nuttig besteed--den haag speelt er toch maar sinterklaas mee.