Weerbericht:
Zonnig en sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote verkeerscontrole bij Zeelandbrug

Toegevoegd: 15-08-2014, 14.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

COLIJNSPLAAT - De politie heeft donderdag samen met de Belastingdienst Zuid-West een algemene verkeerscontrole gehouden op de 1ste Deltaweg nabij de Zeelandbrug. In totaal zijn er 4.142 voertuigen gecontroleerd.

Tijdens de controle is gebruik gemaakt van de ANPR (Automatic Number Plate Recognition). Door medewerkers van de Belastingdienst is op 24 voertuigen beslag gelegd. Daarvan zijn drie voertuigen daadwerkelijk afgevoerd omdat er geen betalingsregeling getroffen kon worden. Ter plaatste is in totaal 12.634 euro aan achterstallig belastinggeld geïnd.

Vier bestuurders hebben een bekeuring gekregen voor respectievelijk het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs, het rijden zonder richtingaanwijzers, overschrijden van hoogte en het naar voren uitsteken van lading.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (16-8-2014 om 02:28)
Eindelijk word eens duidelijk waarom sommige mensen in auto's kunnen rijden die ze eigenlijk helemaal niet kunnen betalen. Goede actie, moesten ze wekelijks doen
wim (15-8-2014 om 18:59)
Op 24 auto's beslag gelegd door belastingdienst wie durf op zo'n manier nu auto te rijden en zelfs drie auto's afgevoerd voor een betalingen regeling te treffen onvoorstelbaar als dat nog voorkomt wat een risico nemen die mensen Het achterstallig belasting geld op zoveel auto's valt nog al mee maar toch nog een leuk bedrag.
Jan (15-8-2014 om 15:30)
Geweldig ! kunnen ze dat aub vaker doen? iedere maand of zo en dan ook eens goed naar de staat van auto's kijken?