Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 58 km

Dronken bestuurder geeft valse naam op

Toegevoegd: 16-08-2014, 15.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Zaterdag om 02.20 uur in de Hontestraat in Rilland een 36-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aangehouden voor rijden onder invloed.

Agenten zagen de verdachte in zijn auto wegrijden vanaf een café en besluiten om hem staande te houden voor een controle. De man heeft kennelijk zoveel alcohol gedronken dat hij moeite heeft om op zijn benen te staan. Bovendien kan hij geen rijbewijs tonen.

Een ademanalyse op het bureau wees uit dat hij bijna vier keer teveel had gedronken. Tijdens het gesprek rijst het vermoeden dat de man een valse identiteit had opgegeven. Na een identieteitsfouillering komt er alsnog een ongeldig rijbewijs uit zijn jaszak tevoorschijn.

Uit nader onderzoek blijkt dat de verdachte al meerdere malen betrapt is met teveel alcohol op achter het stuur. De man krijgt voor zijn leugen een boete van 370 euro. Voor het rijden onder invloed is een proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren