Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Geiser ontploft in woning Vlissingen

Toegevoegd: 16-08-2014, 17.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag massaal uitgerukt naar de Bloemenlaan in Vlissingen voor een melding van een gaslek.

Rond 16.50 uur werd er een mogelijk gaslek gemeld in een appartement. De brandweer rukte met twee tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig uit. De politie was ter plaatse met vier voertuigen en zette de omgeving uit voorzorg ruim af.

Ook de leverancier van gas in het appartement, energiebedrijf Delta, werd opgeroepen. Maar uit een verkenning door de brandweer bleek dat er geen gas was vrijgekomen. Het sissende geluid dat werd aangezien voor een gaslek was afkomstig van een kapotte waterleiding. Onderzoek wees uit dat de geiser was ontploft.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (18-8-2014 om 11:34)
@kees Een open toestel, geiser ketel of kachel zouden verboden moeten worden i.v.m gevaar bij gebrekkig onderhoud of ontbrekende voorzieningen. Een Gastoestel zelf onderhouden............. je moet wel weten wat je doet anders is het alsnog gevaarlijk. Elk merk en type toestel heeft zijn eigen specifieke aandachtspunten. wees verstandig en blijf er zelf vanaf. Ook de nieuwe toestellen, combiketels hebben hun onderhoud nodig anders ontstaan er alsnog gevaarlijke situaties.
Marina (17-8-2014 om 22:22)
Ik heb een soort combi ketel op zolder en toen in de tijd dacht ik ook dat het zou ontploffen maar het viel gelukkig mee toen er naar werd gekeken! Ik heb een normale kraan met koud en warm water! In de douche heb ik een lastige kraan! Het was een hendel die je van links naar rechts moet draaien om een juiste temperatuur te krijgen als je lekker wilt douchen!
t is wat (17-8-2014 om 20:53)
Afschaffen, die geisers, levensgevaarlijk... Voor hetzelfde geld was heel de boel in vlammen op gegaan, of was er iemand gewond geraakt... Ben het dus met Kees eens....
willem77 (17-8-2014 om 16:06)
geisertjes-----je moet springen onder de sproeier om nat te worden. klein zeikstraaltje en voor je 1 L heet water hebt----gelukkig heb ik een combi: cv en heet water in 1. forse straal uit de sproeier en ligbad snel vol. wordt 1 x /jr schoongemaakt.
kees (17-8-2014 om 11:45)
Dat zal waarschijnlijk zijn gekomen na gebrekkig schoonmaken. Een geiser moet men verplicht 1 keer per jaar (laten) schoonmaken. Als men er goed verstand van heeft kan men een geiser zelf doen das niet zo moeilijk als je weet wat je doet en anders hulp vragen aan een specialist.Verder is het beter dat ze die ondingen verbieden daar er nog steeds veel doden door vallen. Verbieden die zooi en combiketel installeren
Cookie-instellingen beheren