Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man krijgt boete voor vernieling

Toegevoegd: 19-08-2014, 11.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 29-jarige R. B. uit Kamperland is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een boete van driehonderd euro voor vernieling. Dat hij voorbereidingshandelingen zou hebben verricht om brand te stichten achtte de rechtbank niet bewezen.

De officier van justitie had een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden en toezicht door de reclassering tegen hem geëist. B. hoorde die dag dat zijn partner er met een andere man vandoor ging en uit woede vernielde hij het meubilair in de woonhamer.

Om aandacht te vragen sjouwde hij met jerrycans benzine en maakte hij molotovcocktails. Dat was, zo vertelde hij, niet om brand te stichten maar om zijn buurjongen te attenderen dat er iets aan de hand was. De buurjongen kwam niet. De politie wel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750