Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor overval Meliskerke

Toegevoegd: 19-08-2014, 11.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 27-jarige B. B uit Mechelen is maandag in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van 36 maanden voor de overval op een 83-jarige vrouw uit Meliskerke, op 16 januari van dit jaar. Van die 36 manden zijn er acht voorwaardelijk. Tegen de Belg was 54 maanden geëist.

De 83-jarige vrouw wilde 's morgens na het doen van boodschappen haar woning binnenstappen toen ze een enorme duw in haar rug kreeg en de gang in viel. Vervolgens kreeg zij nog enkele klappen. De bejaarde vrouw liep een gebroken jukbeen, schaafwonden, bloeduitstortingen en een gekneusd borstbeen op. B. verliet de woning met als 'buit 'honderd euro en een pak koekjes.

B. was met een gestolen auto naar Walcheren gereden, had in Westkapelle nog een fiets gestolen en had geen cent meer op zak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ouder (20-8-2014 om 16:43)
Belachelijk lage straf. Dat ouwe mensje is getekend voor dr leven. Je bent al slecht bezig als je zoiets doet , maar dan het lichamelijk geweld op n broos en oud mensje , werkelijk dan ben je lager dan laag. opsluiten en de eerste 5 jaar niet meer vrij laten, want deze man heeft geen respect dus hij verdient ook heen lagere straf dan er geeist was.
Tom (19-8-2014 om 20:27)
Weer een voorbeeld van een extreem slappe rechter. Geef nu eens echte straffen voor dit soort misdrijven! Deze man krijgt dus 36-8= 28 maanden celstraf, waar vervolgens een derde vanaf gaat. Effectief komt deze man dus slechts 19 maanden celstraf.... Belachelijk!!
buurvrouw (19-8-2014 om 16:12)
oftewel 28 maanden een goeie 2,5 jaar... met aftrek van voor arrest en alle shit en goed gedrag mogen ze na twee derde vrij uit... och och och wat een straf pfffffffff en de buurvoruw?? die is voor de rest van haar leven.... pfffffffffffff geen woorden voor!!!
de visser (19-8-2014 om 13:44)
Van mij mogen ze hem voor de rest van zn leven opsluiten dat je zo iets in je bolle kop haalt om te doen en al helemaal bij iemand die aan het genieten is van haar oude dagen die oude vrouw leeft wel verder met angst