Weerbericht:
Eerst plaatselijk (mot)regen, overdag droog en perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Middelburger twee jaar in instelling

Toegevoegd: 19-08-2014, 11.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 55-jarige Middelburger J. W. verdwijnt voorlopig voor twee jaar van de straat: de rechtbank in Middelburg heeft hem maandag de zogeheten ISD-maatregel - een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers - opgelegd.

W. stal in januari van dit jaar in Middelburg enkele portemonnees. Ook had hij geprobeerd met gestolen pinpassen geld uit de muur te halen. W. is verslaafd aan drank en allerhande pillen en heeft twee ton schuld. Bij een van zijn slachtoffers haalde hij 1250 euro van de rekening die direct in drank werd omgezet.

W. woonde jarenlang in Rotterdam maar wilde sinds kort zijn leven een nieuwe draai in Zeeland geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (20-8-2014 om 07:51)
Laat hem afkicken,naar de straf voor het feit wat hij gedaan heeft,en start een schuldhulp verlening,dan is de kans groter dat hij in herhaling valt.
wim (19-8-2014 om 18:21)
Jammer dat die niet meer in Rotterdam woont op zon persoon zit Zeeland echt niet te wachten geen twee jaar in een instelling maar twintig jaar was beter geweest