Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Slachtoffer ongeval A58 is 32-jarige man

Toegevoegd: 19-08-2014, 14.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De man die maandag aan zijn verwondingen is bezweken na een ongeval op de A58 is een 32-jarige man uit Apeldoorn. Hij verongelukte op de snelweg ter hoogte van Heinkenszand. De A58 is daarna uren afgesloten geweest voor onderzoek.

Vermoedelijk botste de man tijdens een inhaalmanoeuvre op een auto en vervolgens tegen een vrachtwagen. De auto werd de berm ingeslingerd en belandde ondersteboven in een sloot. De man is per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De A58 tussen Heinkenszand en Goes is urenlang afgesloten na het ongeval. Dat leidde tot kilometerslange files. Om 16.30 uur werd de weg weer vrijgegeven en kwam het verkeer weer op gang.

Zie ook:
- Slachtoffer ongeval A58 overleden
- A58 weer open na ernstig ongeval 
- Zwaargewonde bij ernstig ongeval A58


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (19-8-2014 om 23:04)
Heel erg dat dit gebeurd. Ik rij dagelijks langs dit punt en het blijft gevaarlijk. De doorgetrokken streep op het midden van de weg staat ook aan de verkeerde zijde. De auto's die vanaf de invoegstrook komen komen met een gangetje van 80 naar de linker rijbaan toe. Ook zou het zieren om de invoegstrook langer te maken tot het viaduct om auto's en vrachtwagens de juiste snelheid te laten krijgen om in te voegen. Al met al veel sterkte voor de nabestaande.
Cookie-instellingen beheren