Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
108 files van totaal 400 km

Man opgepakt na zware mishandeling

Toegevoegd: 19-08-2014, 14.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdag omstreeks 00.30 uur in Middelburg een 36-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor poging zware mishandeling. Hij zou eerder op de avond op de Lange Delft een 19-jarige plaatsgenoot in het gezicht geslagen hebben, terwijl hij vermoedelijk een mes in zijn handen had.

Het slachtoffer liep een snijwond op. Het slachtoffer, een 19-jarige man uit Vlissingen, deed aangifte. Hij vertelde dat hij maandagavond rond 22.45 uur met zijn fiets aan de hand in de Lange Delft liep. Hij raakte in gesprek met twee meisje die op een bank tegenover een kledingzaak zaten.

Op dat moment kwam een hem bekende man naar hem toe. Hij zag dat die man direct een agressieve houding aannam en hem kennelijk wilde slaan. Hij kon de eerste slag ontwijken, de tweede kwam tegen zijn linkerwang. De aangever voelde dat zijn belager kennelijk iets in zijn rechterhand had, want hij voelde iets scherps tegen zijn linkerwang. Het slachtoffer liet zijn fiets vallen en rende weg. Hij heeft zich op de huisartsenpost laten behandelen aan een snee op zijn linkerwang en jukbeen.

Agenten kregen rond 00.10 uur een melding dat de door het slachtoffer genoemde verdachte mogelijk voor problemen zou gaan zorgen bij zijn ex. Ze troffen hem daar in de omgeving aan. Hij werd aangehouden voor de mishandeling van de 19-jarige man. In zijn kleding werd een kaasmesje aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (20-8-2014 om 15:27)
En zulke gestoorden lopen los rond!! Fijne bezuinigingen...
Mark (19-8-2014 om 15:04)
Wat een held om een 19 jarige aan te vallen met een mes
Cookie-instellingen beheren