Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groot onderzoek naar brand Schoondijke

Toegevoegd: 19-08-2014, 22.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHOONDIJKE - De recherche is een grootschalig onderzoek begonnen naar de woningbrand in Schoondijke van afgelopen nacht. Bij de brand in de Dorpsstraat kwam een vermoedelijk 56-jarige man om het leven. De politie heeft nog geen duidelijkheid over de identiteit van het slachtoffer.

Donderdag wordt sectie verricht op het lichaam van de man, om zo de doodsoorzaak en identiteit vast te stellen. Een team van twintig personen onderzoekt of er sprake is van een misdrijf. Een politiehelikopter gaat woensdag luchtfoto's maken van het uitgebrande pand.

Op 21 juli is in dezelfde woning een hennepkwekerij opgerold. Dat wordt door de politie ook meegenomen in het onderzoek. De brand ontstond dinsdag rond 01.30 uur op de begane grond en sloeg over naar de eerste verdieping. Uitbreiding naar panden ernaast kon worden voorkomen.

Verder zijn er vanmiddag politiehonden ingezet die speciaal opgeleid zijn om brandbare stoffen op te sporen. Ook is er een buurtonderzoek gehouden. Diverse mensen zijn door rechercheurs bevraagd.

Zie ook:
-
Onderzoek fatale brand Schoondijke  
- Dode bij brand in Schoondijke
- Grote brand in pand Schoondijke


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mitchell martens (20-8-2014 om 13:31)
Legaliseren hebben we geen branden meer en geen dode slachtoffers word toch eens wakker nederland ! Juist doordat mensen zelf niet kunnen kweken komen er grote wietkwekerijen als iedereen voor zichzelf kan kweken is de kans op brand veel minder groot zolang je het bij een paar plantjes hou. Erg zonde wat hier gebeurd is sterkte aan de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren