Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 208 km

Bromfietser gewond bij botsing N59

Toegevoegd: 20-08-2014, 15.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWERKERK - Bij een botsing op de N59 ter hoogte van Nieuwerkerk is woensdag een bestuurder van een brommer gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 13.30 uur plaats op de N59 ter hoogte van de Vissersweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen de personenauto en brommer met elkaar in botsing. Gelijk na de melding werd er een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nog niks bekend.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. Het verkeer is enige tijd omgeleid via de parallelweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren