Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Spookrijder zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 21-08-2014, 14.04 uur - Update: 22-08-2014, 15.29 uur
Foto 12 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johannes (26-8-2014 om 19:16)
@marja....als je depressief bent, dan sta je daar niet bij stil, geloof mij maar...ik weet het zelf...helaas....maar ben er ook nog...en al die mensen die voor de trein springen? En hulp zoeken, laat mij niet lachen! Waarom plegen er zovéél mensen zelfmoord? omdat de hulp die ze krijgen niet voldoende is...en ik praat het niet goed, maar het heeft niets met drank en drugs te maken!
marja (26-8-2014 om 13:55)
@ johannes wat jij schrijft is grote onzin en depressief zijn is heel erg maar daar is een arts voor en hulpverlening en dit betekend dus dat je in principe mensen aan het ,,vermoorden,, bent als je zoiets doet...dit is andere weggebruikers de dood in jagen en als hij zelfmoord wou plegen doe dat dan ergens anders zeg!!! voor hetzelfde geld neemt hij een heel gezinnetje mee de dood in en nog nog zeggen laat me met rust tegen de hulpverlening???dan had hij gelijk hulp moeten zoeken bij zijn arts maar niet eerst bijna dood en verderf zaaien op de weg
Lukas (26-8-2014 om 07:14)
Sorry, maar je met niet zomaar gaan spookrijden. Misschien brobeerde hij de bestelauto wel te ontwijken, maar daarbij: Gewoon niet doen!
Johannes (22-8-2014 om 23:38)
Ondertussen weet ik wie de persoon in de blauwe auto was en hij was flink in de war...men noemt dat depressief, en het is niet goed te praten, maar misschien kunnen mensen eens stoppen met vooroordelen neer te zetten!
Middelburger (22-8-2014 om 14:22)
Nou weet ik niet hoe het met u gesteld is @Jan. Maar ik rijd daar dagelijks en dat is nou eenmaal verkeer: opletten. Onduidelijk is het niet. Ik sluit me daarbij volledig aan bij @mozes. Dit heeft niets te maken met een kermis gecreëerd door de overheid maar gewoon met gezond verstand en opletten.
G. (22-8-2014 om 13:35)
Jan, deze keer was het geen oudere maar een jonge kerel die zoals R zei roekeloos reed,al slingerend.Het leek of hij op de vlucht was voor iets of iemand.Zelf ben ik hem tegen gekomen en je schrikt je wezenloos.Dit moest gewoon gebeuren.Hier kan een wegbeheerder echt niks aan veranderen hoor.
Cookie-instellingen beheren