Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Spookrijder zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 21-08-2014, 14.04 uur - Update: 22-08-2014, 15.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de N57 bij Middelburg is donderdag een bestuurder die aan het spookrijden was zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond rond 12.45 uur plaats tussen de afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland en de afslag bij industrieterrein Arnestein. De bestuurder botste met zijn auto frontaal tegen een bestelauto. Deze kwam door de klap op zijn zijkant terecht.

De brandweer is met diverse voertuigen ter plaatse geweest en heeft beide bestuurders uit hun auto bevrijd. De bestuurder van de personenauto is volgens de politie zwaargewond. De bestuurder van het busje raakte lichtgewond. Beide gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval is ook een traumahelikopter ter plaatse geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t is wat (21-8-2014 om 20:55)
Dronken?? Ik ben het met mozes eens (mooie naam trouwens): als je gewoon goed oplet, word je geen spookrijder...
simon (21-8-2014 om 20:49)
Ziet er behoorlijk erg uit en heel erg voor de betrokken mensen. Of de weg zo onduidelijk is kan ik me zo niet even voor de geest halen. De opmerking ( Mozes) " we zijn heel druk met andere dingen" is in dit geval nergens na te lezen, dus weet je dat ook niet. Dat de wegen er over het algemeen niet echt duidelijker op geworden zijn met tal van rotondes her en der lijkt mij wel zeker. Kan me niet voorstellen dat iemand dit met opzet doet. Dus controle van de veiligheid op deze weg , gezien de aantal ongevallen wel op z'n plaats.
M (21-8-2014 om 20:31)
Beetje jammer dat dan vervolgens in de file die ontstaan is door het ongeluk de mensen ook maar het heft in eigen handen nemen en omdraaien en tegen het verkeer in de file uit rijden omdat ze het geduld niet op kunnen brengen om te wachten tot ze weer verder mogen rijden. Zo ontstaan er ook in de file gevaarlijke situaties die weer ongelukken op kunnen leveren als gevolg.
Goesenaar (21-8-2014 om 20:20)
Bij de afrit die de bestuurder van de blauwe auto heeft genomen als oprit staan 2 borden met GA TERUG
zonde (21-8-2014 om 20:16)
@ R om dan vervolgens op de verkeerde rotonde links te gaan vanaf eastman gezien kan dit makkelijk. maar of dit ook echt de toedracht was we wachten af. de persoon in het busje mag van geluk spreken dat hij dat busje heeft (had nu).had ook heel anders kunnen aflopen. oja misschien iets sneller de omleiding instellen (die ze ook niet snappen) en de weg afzetten een uur later stonden de mensen nog stil achter het ongeval.
David (21-8-2014 om 20:06)
Tip voor wegbeheer, afrit zodanig met bocht naar rechts leggen aan einde zodat je niet vanaf rotonde rechts af kan, optie 2 rotonde verbouwen zodat je alleen rechts of rechtdoor kan, gesloten rotonde. Geen nieuw probleem, wel tal van eenvoudige oplossingen. Sterkte aan slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren