Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Spookrijder zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 21-08-2014, 14.04 uur - Update: 22-08-2014, 15.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de N57 bij Middelburg is donderdag een bestuurder die aan het spookrijden was zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond rond 12.45 uur plaats tussen de afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland en de afslag bij industrieterrein Arnestein. De bestuurder botste met zijn auto frontaal tegen een bestelauto. Deze kwam door de klap op zijn zijkant terecht.

De brandweer is met diverse voertuigen ter plaatse geweest en heeft beide bestuurders uit hun auto bevrijd. De bestuurder van de personenauto is volgens de politie zwaargewond. De bestuurder van het busje raakte lichtgewond. Beide gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval is ook een traumahelikopter ter plaatse geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (21-8-2014 om 19:45)
Allereerst sterkte voor de slachtoffers. @Jan, dus jij legt de schuld bij de wegbeheerder. Daar kan ik met mijn pet niet bij. Ik rijd daar dagelijks, maar de situatie is zo duidelijk als het maar kan. Zoals Mozes al zegt decennia lang heeft een rood rond bord met een witte balk de betekenis dat je daar niet in mag rijden. En als je gewoon de borden volgt dan kan je niet spookrijden daar. Tevens snap ik jouw punt niet dat de weg onveilig is. De weg is daar zeer veilig. 2 gescheiden rijbanen met elk 2 rijstroken. Ik kan me doodergeren aan mensen die zeggen dat wegen onveilig zijn. Het zijn juist niet de wegen die onveilig zijn, maar de mensen zijn juist onveilig. Ik maak het dagelijks mee, dus ik weet waar ik over praat.
Bea (21-8-2014 om 19:33)
De meeste mensen lappen tegenwoordig de regels aan hun laars, zijn allemaal druk bezig met de media, als we allemaal weer eens op zouden moeten, zakken we allemaal als een baksteen, ik ook, daar kom ik eerlijk voor uit, er zijn nieuwe borden bijgekomen, regels zijn verandert, of er zijn regels bijgekomen. Degene die gewond zijn, veel sterkte.
K (21-8-2014 om 18:37)
Dit heeft allemaal niets met de veiligheid van de weg, de bewegwijzering, verkeerssituatie, de wegbeheerder of wat dan ook te maken. De spookrijder was helemaal van het padje af, zoals in een andere reactie al te lezen is. Dit had hoe dan ook gebeurd, maakt niet uit waar. Jammer genoeg voor de chauffeur van de bestelbus kwam hij hem als eerste tegen.
Jan (21-8-2014 om 17:56)
Beste Mozes en R. niemand doet dit met opzet! Dat er slachtoffers zijn is erg genoeg. R. als je iets hoort wil het niet zeggen dat het juist is. Wat Mozes betreft, je kan overal borden plaatsen, ik kan dat zelfs. Alleen of het duidelijk en logisch is? Ondertussen is het de 3e keer binnen 8 maanden tijd dat we hier een spookrijder hebben. Beetje veel lijkt mij. En als je de situatie op neemt zie je een kermis van borden rotondes en een puinzooi van iets dat logisch moet overkomen. Zoals al vaker is opgemerkt door mensen, de overheid is doorgeslagen met verkeersveiligheid en daarvan is dit helaas het teleurstellende resultaat. Ik vind dit heel erg. Fout of niet fout er zijn wel slachtoffers gevallen en dat is erg.
mozes (21-8-2014 om 16:39)
Zijn de verkeerssituatie zo fout, of snappen de automobilisten de regels en aanwijzigingen niet. Gek he al decennia lang is een rood rond bord met een witte balk een inrij verbod. Maar we zijn heel druk met andere dingen. Sterke voor de slachtoffers.
R (21-8-2014 om 16:15)
Wie de veroorzaker is , is niet moeilijk. De bestuurder van de blauwe auto reed volgens mijn collega's enkele minuten voor het ongeval als een dwaas met gierende banden rondjes op het parkeerterrein van eastman en op de hercules weg. En reed daarna weg richting a58.
Cookie-instellingen beheren