Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Spookrijder zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 21-08-2014, 14.04 uur - Update: 22-08-2014, 15.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de N57 bij Middelburg is donderdag een bestuurder die aan het spookrijden was zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond rond 12.45 uur plaats tussen de afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland en de afslag bij industrieterrein Arnestein. De bestuurder botste met zijn auto frontaal tegen een bestelauto. Deze kwam door de klap op zijn zijkant terecht.

De brandweer is met diverse voertuigen ter plaatse geweest en heeft beide bestuurders uit hun auto bevrijd. De bestuurder van de personenauto is volgens de politie zwaargewond. De bestuurder van het busje raakte lichtgewond. Beide gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval is ook een traumahelikopter ter plaatse geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (21-8-2014 om 15:15)
Nu hoop ik dat het niet al te ernstig is gesteld met beide bestuurders. Beterschap zou ik zeggen. Ook beterschap aan de wegbeheerder, want dit is nu de 3e keer dit jaar dat we een spookrijder hebben op dat stuk. (Binnen 8 maanden) En die mensen doen dit niet met opzet. Over veiliger maken van de weg hebben ze de mond vol, maar van logica en duidelijkheid m.b.t. veiligheid laat de wegbeheerder veel liggen. Zeker van wat oudere mensen begrijp ik dat die de fout in gaan. Ik kan me boos maken dat deze onschuldige mensen slachtoffer worden van de kermis gecreëerd door de overheid. Nu maar hopen dat het goed afloopt voor de slachtoffers. Heel erg vind ik dit.
Cookie-instellingen beheren