Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man bedreigt dorpsgenoot met vuurwapen

Toegevoegd: 21-08-2014, 15.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

MELISKERKE - Een 29-jarige man is donderdagmorgen in Meliskerke aangehouden voor bedreiging van een dorpsgenoot met een vuurwapen.

Rond 10.00 uur belde het slachtoffer de politie met de mededeling bedreigd te zijn door een man met een vuurwapen. De bedreiging zou voort komen uit een zakelijk conflict. Agenten die ter plaatse kwamen hielden de man aan.

Vanwege de melding dat de man gewapend zou zijn deden de agenten dat met getrokken vuurwapen. Bij de doorzoeking van de woning vonden zij het wapen van de verdachte. De man was niet in bezit van een wapenvergunning. Hij is overgebracht naar het cellencomplex voor verhoor. Het wapen is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (23-8-2014 om 07:20)
Een zakelijk conflict hoef je niet op te lossen met een vuurwapen of een luchtbuks een onjuiste inschatting van wapen of luchtbuks wat bijna het zelfde is vind ik niet erg omdat beide verboden is
marja (21-8-2014 om 19:30)
@koos wat heeft dit in vredesnaam te maken met ons zeeuwen???? een wapen kan iedereen hebben hoor!!! en denk je soms dat zeeuwen achtergbleven boeren zijn??? nou dan heb je verkeerd gedacht...maar om iemand te bereigen met een wapen of op een andere manier is nooit goed te praten en slaat totaal op een zinloze actie
Christiaan (21-8-2014 om 19:05)
Tja zakelijk conflict dan moet je je rekeningen maar betalen he.
Koos P. (21-8-2014 om 15:30)
Wat hebben Zeeuwen toch met vuurwapens de laatste tijd? Zijn die dingen ergens in de uitverkoop ofzo?