Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overvaller winkel opgepakt in Goes

Toegevoegd: 22-08-2014, 11.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Agenten van de politie hebben in Goes de vermoedelijke overvaller van een winkel in 's-Gravenpolder opgepakt. De 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zou daarbij hebben gedreigd met een vuurwapen.

De verdachte is op donderdag rond 19.45 uur in Goes opgepakt. De recherche kwam de man op het spoor na aanleiding van meerdere getuigenverklaringen. Hij is vastgezet.

De overval vond woensdag plaats op een winkel aan de Bosseweide.

Zie ook:
- Gewapende overval in 's-Gravenpolder


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-8-2014 om 19:19)
Fantastisch werk van de politie om zo snel de dader te pakken nu hoop ik wens ik dat de dader zijn verdiende straf krijgt gezien de ellende die hij in s, Gravenpolder aan gericht heeft bij die bejaarde dame die voor iedereen een woord heeft.
Bart (22-8-2014 om 12:58)
HULDE AAN DE POLITIE!!!!!!
Alfons (22-8-2014 om 11:51)
Nu heeft hij wel onderdak. Zal niet lang duren en dan gaat hij weer verder.
Cookie-instellingen beheren