Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Meisje van springkussen gevallen Kloetinge

Toegevoegd: 22-08-2014, 14.29 uur
Het incident op de Manneeweg in Kloetinge.
Het incident op de Manneeweg in Kloetinge.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

KLOETINGE - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag uitgerukt na een melding dat er een meisje van een springkussen was gevallen.

Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit naar het voorval op de Manneeweg in Kloetinge. Na aankomst van de ambulance bleek alles mee te vallen. De helikopter werd daarom afgebeld.

Het gevallen meisje is nagekeken door de medewerkers van de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (23-8-2014 om 15:54)
Hulde voor de hulpverleners we kunnen ze beter af en toe eens in het zonnetje zetten!, i.p.v negatieve, zielige reactie,s ik zou maar wat blij zijn als het mijn kind was,die zo goed wordt geholpen!
jan beveland (23-8-2014 om 12:10)
Blijft toch bijzonder dat bij elke inzet van de trauma helikopter en/of meerdere ambulances, er hier opmerkingen neergezet worden over de kosten en noodzaak. @ L.O.gisch; de inzet van deze hulpverleners door de meldkamer vind plaats op basis van vastgestelde criteria en protocollen. Terug te vinden op www.ambulancezorg.nl @ Kees; wat je schrijft ondersteund nu niet echt dat je weet waar je over praat.(ondanks het Rode Kruis) Een ambulance is ingericht voor de behandeling voor volwassenen & kinderen. Zo is het ambulancepersoneel ook opgeleid om beiden te kunnen behandelen. De trauma helikopter bevat o.a. een medisch specialist (bv anesthesioloog, trauma arts enz) dus niet specifiek een kinderarts. Dus ook voor jou: www.ambulancezorg.nl
bertus (22-8-2014 om 22:38)
Zeker zijn de zorg kosten hoog, maar dat ligt niet alleen aan de opgeroepen traumaheli.deze wordt vrij standaard ingezet bij ernstige valpartijen. De 112 centralist neemt de melding aan van iemand die waarschijnlijk erg geschrokken is en het erger over doet komen dan het is. Het ambulance personeel canceld de heli als blijkt dat deze niet nodig is. Normale gang van zaken, bij zwaar letsel kan hij beter onderweg zijn dan 2 minuten te laat. Nogmaals het is voor een centralist Door een paniekerig moeilijk te beoordelen of de heli nodig is.
T4 (22-8-2014 om 21:31)
Kan hier maar een ding op zeggen sterke en beterschap voor het meisje. En voor al de azijn zeikers als het jou kind zou zijn en de trauma helicopter of er zou geen goede hulp verleend worden lopen we ook te zeiken dat er weer geen hulp genoeg was. Dan worden de hulp verleners weer geschop of geslagen om dat ze hun best weer niet hebben gedaan. We zijn ook af en toe een triest volk
Veiligheidsman (22-8-2014 om 20:52)
Mensen, maak je toch niet druk over deze uitstekende eerste klas hulpverleningsmogelijkheid. Bekommer of erger je dan over onze ouderen die uren in een doorweekte pamper op hulp zitten te wachten.
L.O. Gisch (22-8-2014 om 16:43)
Soms vraag je je wel eens af waarom de kosten in zorg zo hoog zijn. Vaak kun je het na het lezen van berichten ook wel begrijpen !! Goede zorg moet er zijn maar ik krijg vaak het idee dat er om een bepaalde reden (vlieg)uren en en kilometers gemaakt moeten worden .
Cookie-instellingen beheren