Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandweer assisteert bij onwelwording

Toegevoegd: 24-08-2014, 11.25 uur
Het voorval in de Kastanjestraat in Goes.
Het voorval in de Kastanjestraat in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor een melding van een mogelijke gaslekkage in de Kastanjestraat in Goes.

Rond 16.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er in een woning een vrouw onwel was geworden. Omdat de sleutels op de binnenkant van de deur stonden kon niemand de woning binnen. Op het gasfornuis stond op dat moment een fluitketel op het gas. Omdat niet duidelijk was of er sprake was van een gaslekkage in de woning heeft de brandweer een ruit ingeslagen om binnen te komen.

Na onderzoek bleek dat er geen sprake was van een lekkage. De vrouw is nagekeken door een arts maar hoefde niet naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren