Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevallen man vergat huissleutels

Toegevoegd: 24-08-2014, 12.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De man die zaterdagavond van zijn balkon van een flat in Middelburg was gevallen was zijn huissleutels vergeten en wilde naar zijn balkon klimmen.

Het slachtoffer, een 35-jarige Middelburger, had zijn sleutels in zijn woning laten liggen. Hij probeerde vervolgens omhoog te klimmen naar zijn balkon op de tweede etage, maar viel naar beneden en kwam op fietspad de Overloper terecht.

De man liep bij de val botbreuken in zijn benen op. De traumahelikopter was opgeroepen, maar de man kon met de ambulance naar het ziekenhuis.

Zie ook:
- Zwaargewonde na val uit flat Middelburg


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (25-8-2014 om 18:51)
Wel een beetje dom van die man! Hij had op z,n minst een extra voordeursleutel bij kunnen laten maken! Vooral hoog in de flat klimmen is levens gevaarlijk! Een kennis van me heeft het heel lang geleden naar beneden gevallen en kreeg een zware hersenschudding! Ik hoop dat die man er goed van af zal komen!