Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man zwaar mishandeld in Westkapelle

Toegevoegd: 27-08-2014, 11.01 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In Westkapelle is op de Grindweg afgelopen donderdag iemand van zijn fiets geduwd en daarbij gewond geraakt. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.

Het slachtoffer, een 58-jarige man uit de gemeente Veere, reed die dag rond 05.50 uur op de fiets op de Grindweg richting Vlissingen. Ter hoogte van discotheek 'De Hooizolder' zag hij drie mannen op het fietspad die hem tegemoet liepen.

Op het moment dat hij deze mannen passeerde werd hij door één van hen van zijn fiets geduwd. De man kwam ten val en liep hierbij een zware hersenschudding, een inwendige bloeding in zijn hoofd en diverse blauwe plekken en schaafwonden op.

De man moest een paar dagen in het ziekenhuis worden behandeld.
Na ontslag uit het ziekenhuis heeft de man gisteren aangifte gedaan. De drie zijn vermoedelijk doorgelopen richting het vakantiepark aan de Joossesweg. Het slachtoffer kon geen duidelijk signalement geven. Volgens hem ging het om blanke mannen tussen de 18 en 22 jaar oud. Ze hadden kort haar en spijkerbroeken aan.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. De politie wil met name spreken met een meisje dat kort voor het voorval het slachtoffer tegemoet fietste richting Westkapelle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-8-2014 om 18:22)
Ik hoop dat de man van 58 jaar snel mag vergeten wat ze hem aangedaan hebben en mag genezen van het heden wat ze hem aangedaan hebben het is toch te gek voor woorden om zo maar iemand af te tuigen die je s, morgens tegen komt waar geen reden voor is ik hoop dat ze gevonden worden
Opsporing verzocht (27-8-2014 om 18:40)
Opsporen deze lieden wegens poging moord.
Andre (27-8-2014 om 16:36)
Als ze die daders pakken dan een gigantische straf geven. Het is toch niet normaal meer tegenwoordig. Ik hoop dat ze het bij mij proberen dan kunnen ze alle drie de rest van hun leven uit een rietje drinken.
dorpsbewooner (27-8-2014 om 16:31)
het is de laaste jaren altijd al een ballentent geweest dit zijn weer van die toeristen die niet tegen drank kunnen of gewoon weer van die lui die een steekje los hebben tijd dat die ... Tent Dicht gaat
Janneke (27-8-2014 om 15:18)
Pieter daar heb je niets aan als je onverwacht een duw krijgt....
pieter houmes (27-8-2014 om 13:33)
volgende keer pepperspray mee nemen of een stroomstok