Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 41 km

Zwaar ongeval op Tractaatweg Terneuzen

Toegevoegd: 09-11-2003, 07.45 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - Op de Tractaatweg is zondagochtend rond 07:31 uur een zeer ernstig ongeval gebeurd.

 

Een 24-jarige vrouw uit de gemeente Borsele reed over de Tractaatweg richting Terneuzen. In de auto zaten ook een 21-jarige man uit de gemeente Kapelle en twee andere inwoonsters (respectivelijk 21 en 23 jaar oud) uit de gemeente Borsele.

 

Vermoedelijk blokkeerden tijdens het rijden de wielen van de auto waardoor de auto in een slip raakte. Het voertuig raakte van de weg en belandde in een naast de weg gelegen sloot. Door de klap werd de 23-jarige passagiere uit de auto geslingerd. Alle personen in de auto raakten gewond, de bestuurster raakte lichtgewond, de andere drie personen in de auto raakten zwaargewond. Het ongeval gebeurde overigens ter hoogte van hectometerpaal 9,2.

 

De man werd per ambulance naar het ziekenhuis "de Honte" overgebracht. De 21-jarige vrouw werd per traumahehelikopter naar het Belgische Gent gebracht, de 23-jarige vrouw werd eveneens naar Gent gebracht, zij werd echter vervoerd per ambulance. Het voertuig raakte total loss.

 

De hulpdiensten werden gealarmeerd voor een ernstig ongeval met beknelling.

Daarop zijn de ambulances 7335, 7338 en de 7339 zijn ter plaatse gegaan.

 

De politie ging o.a. ter plaatse met de 6914, de 3316 en de 6020, zij hebben o.a. assistentie verleend en de weg geheel afgesloten. De brandweer zette de tankautospuit 5740, het hulpverleningsvoertuig 5775 en de Officier van Dienst 5695 in. Ook ging de OVD-G 73-98 ter plaatse, alsmede de Belgische MUG-Traumahelikopter uit Brugge.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren